Produktoplysninger

SVB har fornøjelsen af at præsentere Weatherdocks nyeste AIS-redningsudstyr: AIS-nødsenderen easyONE. easyONE er den første fuldautomatiske AIS-nødsender af sin art i verden.
easyONE er den første fuldautomatiske AIS -nødsender af sin art i verden. Dens patenterede udløsningsmekanisme vil bringe din båds besætning op på et nyt sikkerhedsniveau. En gruppe eksperter fra firmaet Weatherdock samt SVB har udviklet denne geniale udløsningsmekanisme - fremstillet i Tyskland - som automatisk sætter en antenne på plads (på lageret rullet sammen i spiralform), når easyONE kommer i konstant kontakt med vand. Samtidig udløser den en alarm og sender en MOB-nødbesked (Man over Board). Denne nødmeddelelse, som selvfølgelig også kan aktiveres manuelt, vil blive modtaget af alle AIS-modtagere inden for rækkevidde (op til 8 sømil - afhængigt af vejrforhold og højden på modtagerantennen). Alle former for skærme på modtagende fartøjer, såsom kortplottere, vil derfor vise denne alarm og gøre en øjeblikkelig redningsaktion meget mere sandsynlig. EASY ONE AIS-nødsenderen vejer 150 gram og er udstyret med to lithium-battericeller, der muliggør 48 timers konstant drift ved +10°C udetemperatur. Når batterierne opbevares korrekt, har de en levetid på 7 år.
easyONE leveres med en integreret 56-kanals GPS-modtager, der er klar til brug inden for ca. 35 sekunder (regnet fra tænding til forbindelse til satellitter). Desuden sørger et kraftigt blinkende High-Power-LED-lys for, at personer også bliver fundet om natten og ved lav synlighed.
På grund af den lave vægt og de kompakte dimensioner (168 x 48 x 27 mm) kan Weatherdocks easyONE nemt fastgøres til alle automatiske redningsveste. Enheden er desuden helt vandtæt (op til 10 meters dybde) og flydende og kan derfor bruges som MOB-redningsbøje i kombination med en livredder. Til den næste vedligeholdelse af din redningsflåde kan du også overveje at få easyONE integreret i flåden. Uanset anvendelse skal easyONE fastgøres til dit udstyr (redningsvest, livredder eller tøj) med den medfølgende håndline. Det er den eneste måde at sikre, at personen over bord holder sig tæt på easyONE, hvilket er afgørende for at lede redningstjenesterne til stedet.
Når easyONE sender, sender den AIS-standardmeddelelserne nr. 1 og 14. Den første besked indeholder AIS-positionsrapporten, enhedens identifikationsnummer samt kurs og hastighed over land. Meddelelse 14, der ligesom meddelelse 1 opdateres konstant og sendes med bestemte intervaller, indeholder en sikkerhedsmeddelelse, enhedens identifikationsnummer samt tekstmeddelelserne "MOB aktiv" eller "MOB test". Tekstbeskederne informerer om AIS-nødanordningens tilstand, og om den er i test-mode eller ej. Testtilstanden kan aktiveres med et tryk på en knap og viser, at AIS-enheden fungerer korrekt med MOB-testsymbolet.
AIS-nødsenderen Easy ONE er klar til brug med det samme. Du behøver ikke at registrere enheden eller abonnere på en tjeneste.
Tre trin for maksimal sikkerhed

1. Et skridt: Åbn redningsvesten.

Schritt 1

2. Trin: Fastgør easyONE, fastgør livlinen.

Schritt 2

3. Trin: Luk redningsvesten, og du er færdig!

Schritt 3
Specifikationer
 • Type af enhed: AIS M.O.B. nødsender
 • Model: Weatherdock Easy ONE A109
 • Dimensioner: 168 x 48 x 27mm
 • Vægt: 150 g inkl. batterier
 • Flydeevne: Ja
 • Vandtæt: Ja (op til 10 meters dybde)
 • Batterier: 2 x litiumceller
 • Driftstid: 36 timer ved 10°C udetemperatur
 • Batteriets levetid: omkring 7 år
 • Frekvens: 161,975 MHz og 162,025 MHz
 • Sendeeffekt: 1,5 watt
 • GPS-modtager: 56-kanals med integreret antenne i henhold til iEC 61108-1
 • VHF-antenne: i spiralform og rullet op, når den er inaktiv, popper op, når den er aktiveret
 • Meddelelseslamper: 2 LED'er (GPS-status og blitzlys)
 • AIS-meddelelser, når der transmitteres: AIS Msg. 01 og 14
 • Driftstemperatur: -20°C til +55°C
 • Opbevaringstemperatur: -40°C til +70°C

Dokumenter

de-flag Brochure
.PDF, 1,79 MB
de-flag Manual
PDF, 970,13 KB
de-flag Test
PDF, 1,83 MB
Art.-Nr.: 90249
fr-flag Manual
.PDF, 600,85 KB
Art.-Nr.: 90249
it-flag Manual
.PDF, 1,99 MB

Hvad andre SVB-kunder siger

100% ægte anmeldelser

8 Kundeanmeldelser

4.1 (ud af 8 vurderinger)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerner
(0)
thomas S.
af thomas S. Nationalflag for Østrig 12.02.2018 Bekræftet køb
Alles Top 1AAAAAAAA
Michael M.
af Michael M. Nationalflag for Tyskland 09.05.2017 Bekræftet køb
Einfach zu bestellen, schnell geliefert !
Markus F.
af Markus F. Nationalflag for Schweiz 26.04.2016 Bekræftet køb
Gut verständliche Beschreibung, alles klappte auf Anhieb.

Kunderne spørger kunderne

Spørg andre SVB-kunder, der allerede har købt dette produkt hos os, om din erfaring.

Dit spørgsmål vil automatisk blive videresendt til andre SVB-kunder, og dit spørgsmål vil blive offentliggjort på produktsiden. Stil venligst ikke spørgsmål, som kun kan besvares af SVB-teamet - f.eks. om status for en ordre eller produkttilgængelighed. Du er også mere end velkommen til at kontakte vores SVB-team via e-mail på: info@svb24.com eller pr. telefon på: +49 (0)421-57290-0
(på tysk eller engelsk) .

Der er endnu ikke stillet nogen spørgsmål. Vær den første til at stille et spørgsmål!