Produktoplysninger

Gennakersejl lavet af nylon ripstop (CHS 65 g - 1,5 oz), tri-radial moderne design for optimal modstandsdygtighed mod deformation og for bedre ydeevne. I en blå/hvid/grå farvekombination (farvekombinationen kan variere afhængigt af sejlets størrelse). Sejlhjørnerne er forstærket med radiale lamineringer og ringe i rustfrit stål. Hovedsømmene er dobbeltsyede. Sejlene fås i forskellige størrelser. Leveres med taske.

OBS! En skitse af sejlets dimensioner kan findes her.

Godt at vide - blistersejl gjort enkelt
Blister- og gennakersejl er turboladerne til din yacht. Når både med genua og fock sejler deres sømil ufrivilligt, bringer blistersejl dig og din båd ordentligt fremad. Desværre er agtelsen for den "store klud" stadig udbredt. Men i kombination med en sok er disse sejl blevet meget behagelige at bruge. Det største problem med disse meget lette sejl er den delvist uforudsigelige opførsel, når de sættes og bjerges, og i manøvrerne for at ændre kurs. Ved at bruge en sok er disse operationer meget håndterbare. Selv det at sætte blister eller gennaker er en afslappet manøvre, da sejlet er i vinden med det samme. Sejlet hejses ved hjælp af røret i masten, og derefter sættes sejlet. Røret forbliver i sammenpresset tilstand over forsejlet.
Desuden er det muligt at hente sejlet når som helst uden at skulle tæmme en uendelig mængde sejl på dækket eller i cockpittet. Med en sok tages vinden ud af sejlene. Blisteren eller gennakeren kan stuves som et kompakt rørsystem, uden at man behøver at tæmme det i en sejlpose. Du vil hurtigt indse, hvad du har manglet på dine sejlture! Gennem forskellige enhedsstørrelser er vi hos SVB i stand til at levere blistere af høj kvalitet til sammenlignelige billige priser. Vi er sikre på, at du også vil finde den rigtige størrelse til din sejlbåd. Valget kan træffes ud fra dimensionerne I og J. Hvis du har brug for hjælp til at vælge din blister eller gennaker, kan du ringe til os. Vores SVB-sejlspecialister vil med glæde hjælpe dig med at træffe det rigtige valg.
Tag skridtet til mere fart og sjovere sejlads i let og moderat vind!

Hvad andre SVB-kunder siger

100% ægte anmeldelser

8 Kundeanmeldelser

4.8 (ud af 8 vurderinger)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerner
(0)
Tommi P.
af Tommi P. Nationalflag for Finland 28.06.2019 Bekræftet køb
Good price and performance
It looks good and was easy to setup with a sock. Our boat was "flying" with it around 6 ms wind. After the first try, I cannot yet say anything about product's endurance but it has quality components of Doyle.
Jean Claude B.
af Jean Claude B. Nationalflag for Frankrig 23.11.2017 Bekræftet køb
pas encore utilisé
Michael H.
af Michael H. Nationalflag for Tyskland 28.05.2017 Bekræftet køb
Macht einen sehr guten Eindruck

Kunderne spørger kunderne

Spørg andre SVB-kunder, der allerede har købt dette produkt hos os, om din erfaring.

Dit spørgsmål vil automatisk blive videresendt til andre SVB-kunder, og dit spørgsmål vil blive offentliggjort på produktsiden. Stil venligst ikke spørgsmål, som kun kan besvares af SVB-teamet - f.eks. om status for en ordre eller produkttilgængelighed. Du er også mere end velkommen til at kontakte vores SVB-team via e-mail på: info@svb24.com eller pr. telefon på: +49 (0)421-57290-0
(på tysk eller engelsk) .

  • Flere "Kunder spørger kunder" findes på følgende tilgængelige sprog :
  • Nationalflag for English
  • Nationalflag for Español
Der er endnu ikke stillet nogen spørgsmål. Vær den første til at stille et spørgsmål!