Produktoplysninger

Gennakersæt klar til montering på sejlbåde. Består af en genuaskinne, en slæde med en åbning til Gennaker-røret, et Gennaker-rør med trompet, der starter for enden af en rund Gennaker-rørstyringsenhed, og to endestykker af aluminium. Gennaker-røret har ikke en sideåbning til gennemføring af Genanker-linen (medfølger). Når enheden ikke er i brug, kan den glide, og røret kan let tages ud. Glidestykke og rør er forbundet med en stift og kan nemt skilles ad.

Størrelse 1 til fartøjer op til 7,50 meter: skinne størrelse 25x4 mm (længde 80 cm), diameter 40 mm Gennaker-rør med en rørlængde på 80 cm.

Størrelse 2 til fartøjer på op til 10 meter: skinnestørrelse 32x6 mm (længde 100 cm), diameter 60 mm Gennaker-rør med en rørlængde på ca. 100 cm.

Skinnesystemet med vogn og føring schiffsindividuell øje er skruet fast på dækket. Det indtrækkelige gennakerrør skal kunne trækkes ud, når det er placeret over stævnbeslaget. Til dette formål skal låseanordningen løses på slæden, og når den når den ideelle position i den udvidede tilstand af denne re låst i et af spærrehullerne.

Hvad andre SVB-kunder siger

100% ægte anmeldelser
Ingen har bedømt dette produkt endnu

Kunderne spørger kunderne

Spørg andre SVB-kunder, der allerede har købt dette produkt hos os, om din erfaring.

Dit spørgsmål vil automatisk blive videresendt til andre SVB-kunder, og dit spørgsmål vil blive offentliggjort på produktsiden. Stil venligst ikke spørgsmål, som kun kan besvares af SVB-teamet - f.eks. om status for en ordre eller produkttilgængelighed. Du er også mere end velkommen til at kontakte vores SVB-team via e-mail på: info@svb24.com eller pr. telefon på: +49 (0)421-57290-0
(på tysk eller engelsk) .

Der er endnu ikke stillet nogen spørgsmål. Vær den første til at stille et spørgsmål!