Raymarine
Raymarine Logo
Raymarine - Marine-specialisterne. Med over 30 års erfaring inden for udvikling og fremstilling af elektronik til lystbåde, især af marine navigationssystemer og autopiloter, producerer Raymarine innovative teknologier kombineret med elegant design.

Utrolig brugervenlighed, robust design
og data, du altid kan stole på.

Raymarines produkter er mere end bare tilbehør til båden, de spiller en vigtig rolle i livet i livet for mennesker, der brænder for havet. Hver dag på vandet er en følelsesmæssig rejse, som minder os om, hvor vigtigt det er at have pålidelige produkter om bord. Raymarine skaber banebrydende teknologi, der hjælper os med at realisere vores drømme og udleve vores eventyr på havet, selv under de mest barske forhold. Alle, fra sejlere til fiskere, har tillid til Raymarines produkter.

Hos SVB kan du ikke kun finde RAYMARINE multifunktionsdisplays i forskellige størrelser og forskellige serier, men også de nyeste digitale radarantenner eller udstyr og reservedele til alle RAYMARINE-apparater. enheder. For at sikre, at alle Raymarine-enheder fungerer pålideligt og præcist, selv under ugunstige miljøforhold, bliver de testet under de hårdeste forhold i RAYMARINEs eget testlaboratorium. Alle enheder bliver rystet, oversvømmet og udsat for ekstrem varme og kulde. Kun når en testet enhed svarer til de høje Raymarines høje standarder, er de også velegnede til brugernes høje krav. til at hjælpe dig med alle Raymarine-forespørgsler.