Nulstil billedposition
Tæt
Tilbage
Dette produkt er ikke længere tilgængeligt.

Produktoplysninger

Lewmar E-winches kombinerer fordelene ved trykknapbetjening med de imponerende egenskaber ved Ocean-Self-Tailer-spil. E-serien fås i størrelserne: 40-66 til frihåndsbetjening af sejlbåde på op til 18 m.

Lewmar E-Series-spil fås i 2 versioner. Den første version, EST-serien, er klar til brug ved at installere en drivenhed, en motor/gearenhed og en kontakt. Denne løsning er fremragende til faldspil, hvor der kræves ensartet hastighed. ELS-serien (belastningsafhængigt, elektrisk spil) styres af en overbelastningsbeskyttet kontrolboks. Afhængigt af den respektive skødebelastning opnås den bedst mulige hastighed med et tryk på en knap.

Karakteristika:
  • System, der kan opgraderes
  • Betjening med trykknap
  • Støjsvag drift
  • Manuel betjening til konventionel trimning
  • Alle fordelene ved Ocean-serien
  • Nem installation
24-V elektriske spil er også tilgængelige på forespørgsel.

Hvad andre SVB-kunder siger

100% ægte anmeldelser
Ingen har bedømt dette produkt endnu

Kunderne spørger kunderne

Spørg andre SVB-kunder, der allerede har købt dette produkt hos os, om din erfaring.

Dit spørgsmål vil automatisk blive videresendt til andre SVB-kunder, og dit spørgsmål vil blive offentliggjort på produktsiden. Stil venligst ikke spørgsmål, som kun kan besvares af SVB-teamet - f.eks. om status for en ordre eller produkttilgængelighed. Du er også mere end velkommen til at kontakte vores SVB-team via e-mail på: info@svb24.com eller pr. telefon på: +49 (0)421-57290-0
(på tysk eller engelsk) .

Der er endnu ikke stillet nogen spørgsmål. Vær den første til at stille et spørgsmål!