Produktoplysninger

Disse smukke loftlamper fra det danske firma CABIN udsender blødt lys ind i kabinen. Loftslamperne har ingen ON/OFF-kontakt. Levering inkluderer 12 Volt / 10 Watt G4 halogenlampe.

Bemærk ved valg af lyskilder
Med halogen-, xenon- eller simple wolframglødepærer omdannes kun en del af den absorberede elektriske energi til lys, resten går tabt i form af uønsket varme, hvilket betyder, at disse pærer bliver meget varme!
Pærerne er derfor designet på en sådan måde, at de varme pærer ikke kan beskadige hverken pærehuset eller selve pærens sokkel.

Pæreproducenter angiver pærens maksimale wattforbrug på lampen. Dette gøres normalt med en etiket i form af et klistermærke inde i lampen.
10 watt-specifikationen betyder, at der højst må bruges én 10 watt-pære sammen med lygten, uanset om den bruges i en 12- eller 24 volt-strømforsyning.
Tildrift i et 24 V køretøjselektrisk system skal du ikke bruge den medfølgende 12 V pære, men den valgfrie 24 V pære (13998).

Lygterne kan naturligvis også bruges med LED-pærer. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om, hvor varm lyskilden bliver, da LED-pærer omdanner det meste af den elektriske energi til lys. Fordi de har et meget lavt tab, bliver de ikke så varme.

Dokumenter

en-flag Brochure
PDF, 317,32 KB

Hvad andre SVB-kunder siger

100% ægte anmeldelser

5 Kundeanmeldelser

4.4 (ud af 5 vurderinger)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerner
(0)
Heinz J.
af Heinz J. Nationalflag for Tyskland 29.05.2012
sieht super aus
Peter Z.
af Peter Z. Nationalflag for Tyskland 06.07.2010
Sehr schöne und qualitative hochwertige Leuchte
Peter S.
af Peter S. Nationalflag for Tyskland 17.05.2016 Bekræftet køb
Teuer, aber wirklich gut !

Kunderne spørger kunderne

Spørg andre SVB-kunder, der allerede har købt dette produkt hos os, om din erfaring.

Dit spørgsmål vil automatisk blive videresendt til andre SVB-kunder, og dit spørgsmål vil blive offentliggjort på produktsiden. Stil venligst ikke spørgsmål, som kun kan besvares af SVB-teamet - f.eks. om status for en ordre eller produkttilgængelighed. Du er også mere end velkommen til at kontakte vores SVB-team via e-mail på: info@svb24.com eller pr. telefon på: +49 (0)421-57290-0
(på tysk eller engelsk) .

Der er endnu ikke stillet nogen spørgsmål. Vær den første til at stille et spørgsmål!