Artikelnummer
14537
EAN
8719326814209
Model nr
0107
Beskrivelse
NMEA0183 Multiplexer-Lite med USB MiniPlex-Lite
NMEA2000
Nej
NMEA0183-indgange
3
NMEA0183-udgange
1
NMEA0183 Baud-hastighed
4800 - 38400 Baud
NMEA0183
Ja
Ethernet / netværk
Nej
AIS-support
Ja

SVB anbefaler følgende for dette punkt

Produktoplysninger

MiniPlex-Lite er vores problemfri NMEA-multiplexer på indgangsniveau. Baseret på den gennemprøvede teknologi i vores eksisterende serie af multiplexere har vi taget de grundlæggende elementer i en multiplexer og skabt en grundlæggende enhed, der er nem at installere og ikke kræver nogen konfiguration eller valg af baudrate. Bare sæt MiniPlex-Lite i en ledig USB-port på din computer, en pc eller en Mac, indsæt driver-cd'en, og efter et par klik er enheden oppe at køre. Den behøver ingen yderligere konfiguration. Du skal bare forbinde kablerne fra dine instrumenter til klemmeforbindelserne med det værktøj, der følger med fra fabrikken, og så er dit computerbaserede navigationssystem komplet.

MiniPlex-Lite er ikke en selvstændig enhed, men den er beregnet til at blive brugt sammen med en computer.

MiniPlex-Lite fungerer med alle navigationssoftwarepakker via den virtuelle COM-port, der oprettes af driveren. Den har tre galvanisk isolerede NMEA-indgange til tilslutning af din GPS og andre enheder som f.eks. en fartlog, vindmåler eller en AIS-modtager.

En unik funktion ved MiniPlex-Lite er den automatisk registrerende NMEA-indgang på kanal 3. Denne indgang registrerer automatisk højhastighedsdata fra en tilsluttet AIS-modtager, som kører med 38400 bps i modsætning til standard NMEA-udstyr, som kører med 4800 bps (Bits Per Second).

Kombinationen af MiniPlex-Lite og dens virtuelle COM-port-driver er en dedikeret NMEA-løsning, i modsætning til en generisk seriel <-> USB-konverter. Den tilbyder galvanisk isolation for at være i fuld overensstemmelse med NMEA-specifikationen, og den udviser ikke de velkendte problemer med generiske konvertere som det berygtede "crazy mouse"-problem eller pludselige udfald i NMEA-datastrømmen.
Ethvert forsøg fra Windows på at registrere Plug & Play-enheder på vores virtuelle COM-port er blokeret, hvilket resulterer i en virkelig problemfri Plug & Play-løsning. Bare sæt USB-kablet i, indlæs driverdisken, et par klik, og du er i gang!

MiniPlex-Lite er fuldstændig transparent over for NMEA-data. Indgående data gemmes og videresendes som komplette NMEA-sætninger til computeren.
Alle data, der sendes af computeren, f.eks. styreinformation til en autopilot, sendes ud på den dedikerede NMEA-udgang.
Multiplexeren sender ikke nogen NMEA-data fra sine egne indgange til sin udgang! Navigationssoftwaren er ansvarlig for at videresende udvalgte NMEA-data fra indgangene til udgangene.

Kommunikationshastigheden til computeren er meget højere end standard NMEA-hastigheden, så der er ingen mulighed for overløb og manglende NMEA-sætninger fra instrumenterne til computeren.
For at forhindre overløb, når styredata eller waypoints sendes fra computerens højhastighedsinterface til NMEA-udgangen, er der implementeret en flowkontrol, som øjeblikkeligt stopper computeren i at sende data, når den interne buffer er fuld. For at aktivere denne funktion skal Hardware Flow Control være aktiveret i sektionen for kommunikationsparametre i din navigationssoftware.

Tekniske data:
Strømforsyning Drevet af USB-port
Strømforbrug 30mA
Indgange 3 x NMEA-0183 / RS-422
Udgange 1 x NMEA-0183 / RS-422
PC-grænseflader USB-port, drivere til virtuel COM-port
Puffer Indgang 1,2 og USB-port: 128 tegn, indgang 3: 256 tegn
NMEA indgangshastighed 4800 bps (4800/9600/19200/38400 på indgang 3)
NMEA udgangshastighed 4800 bps
USB-port hastighed 57600 bps
Dimensioner 97 x 97 x 28 mm

Dokumenter

de-flag Manual
PDF, 194,70 KB

Hvad andre SVB-kunder siger

100% ægte anmeldelser
Ingen har bedømt dette produkt endnu

Kunderne spørger kunderne

Spørg andre SVB-kunder, der allerede har købt dette produkt hos os, om din erfaring.

Dit spørgsmål vil automatisk blive videresendt til andre SVB-kunder, og dit spørgsmål vil blive offentliggjort på produktsiden. Stil venligst ikke spørgsmål, som kun kan besvares af SVB-teamet - f.eks. om status for en ordre eller produkttilgængelighed. Du er også mere end velkommen til at kontakte vores SVB-team via e-mail på: info@svb24.com eller pr. telefon på: +49 (0)421-57290-0
(på tysk eller engelsk) .

  • Flere "Kunder spørger kunder" findes på følgende tilgængelige sprog :
  • Nationalflag for Français
Der er endnu ikke stillet nogen spørgsmål. Vær den første til at stille et spørgsmål!