VIVOACTIVE HR Sport-GPS-Smartwatch / Størrelse M / sort

Dette produkt er ikke længere tilgængeligt.

Produktoplysninger

vívoactive® HR
Løb, cykl, svøm, spil golf, stå på ski og meget mere med vívoactive HR. Dets GPS-aktiverede indbyggede sportsapps holder styr på dine statistikker, mens smarte notifikationer giver dig mulighed for at holde kontakten - alt sammen så du kan holde dit liv i balance. vívoactive HR fortsætter med at spore aktivitet³ hele dagen ved at tælle skridt og bestigne etager samt overvåge søvn og beregne intensitetsminutter. Du behøver ikke at bekymre dig om, at dette ur holder trit med dig. Det genopladelige batteri holder op til 8 dage² i ur-/aktivitetssporingstilstand eller op til 13 timer ved brug af GPS. Med Elevate™ håndledspulsteknologi³ kan du droppe pulsbæltet og måle pulsen fra håndleddet. Ved hjælp af pulsdata giver vívoactive HR oplysninger om kalorieforbrænding og kvantificerer intensiteten af dine fitnessaktiviteter, hvilket giver bedre kredit for din indsats.

Hold forbindelsen
vívoactive HR vibrerer blidt for at advare dig om alle de samme notifikationer, som du modtager på din kompatible enhed¹ - fra telefonopkald til notifikationer på sociale medier og andre notifikationer fra mobilapps. vívoactive HR viser også vejrinformation, temperatur og meget mere. Derudover kan du styre musikken på din telefon, lokalisere din telefon1, fjernstyre dit VIRB®-actionkamera og lade venner og familie følge dine aktiviteter i realtid med LiveTrack. Tilpas vívoactive HR med brugerdefinerede urskiver, datafelter, apps og widgets fra vores Connect IQ™-butik.
Garmin Connect™
Garmin Connect fungerer problemfrit med din Garmin-enhed. Uanset om du uploader dine aktiviteter eller downloader en træningsplan, finder du ikke en bedre løsning. Slut dig til millioner af brugere, der løber, cykler, svømmer og vandrer ligesom dig. Du kan oprette en træningsgruppe, få feedback og opmuntring fra dine venner og meget mere. Garmin Connect er det eneste onlinefællesskab, der er skabt specifikt til Garmin-enheder. Hvis du ikke allerede har en, er det måske på tide at forkæle dig selv med noget nyt udstyr.
  • GPS-smartwatch med en farvetouchscreen i høj opløsning, der kan aflæses i sollys
  • Indbyggede sportsapps inkluderer GPS-aktiveret løb, cykling, svømning og meget mere - ingen telefonforbindelse kræves
  • Tilpas med gratis urskivedesign, widgets og apps fra vores Connect IQ™-butik
  • Modtag smarte notifikationer¹ og smart coaching fra Garmin Connect™, når det er parret med din telefon
  • Op til 8 dages batterilevetid² i ur/aktivitetssporing³-tilstand eller op til 13 timer ved brug af GPS


Indsigt fra Garmin Connect
I løbet af dagen synkroniserer vívoactive HR automatisk¹ med Garmin Connect. Garmin Connect er den eneste gratis app, der lærer dig at kende og derefter leverer den indsigt, der hjælper dig med at slå i går. Det omfatter opfordringer til at bevæge sig, hvis du ikke er på vej til at nå dit skridtmål - eller råb, når du når disse milepæle. Desuden får du sunde tips fra eksperter, der bliver som virtuelle trænere.
Kom godt fra start
Ved hjælp af det indbyggede accelerometer og GPS giver vívoactive HR dig mulighed for at løbe både indendørs og udendørs. Du kan indstille vibrationsadvarsler for puls, tempo, løbe/gå-intervaller og meget mere. Andre træningsfunktioner omfatter Auto Lap® og Auto Pause®. Giver en oversigt efter løbeturen med statistikker som samlet kilometertal, kalorier, gennemsnitstempo og samlet tid.

På cyklen
Den GPS-aktiverede cykelapp måler tid, distance, hastighed og kalorier. Den er kompatibel med sensorer4, såsom hastighed og kadence, for at måle dine fremskridt på træningsture såvel som daglige pendlerture; også kompatibel med Varia®-lys og radar for mere sikker kørsel.
Dyk ned
Tag en runde på poolens baner, og se detaljerede statistikker som samlet distance og intervaller, tempo, antal svømmetag, svømmetype og meget mere. Lad svømmeappen beregne din effektivitet med swolf, som tilføjer den tid og det antal svømmetag, det tager at svømme en bassinlængde. Med Interval Count kan du nemt sætte din træning på pause og derefter genoptage den. I slutningen af et træningspas kan du se dine opsummeringsdata, som omfatter interval- og sessionsgennemsnit, samlet tid og personlige rekorder.

Slå ud
Spil på nye baner hver dag ved at downloade 1 af 40.000 banekort over hele verden fra vores golfbanedatabase. Golfappen kan vise en forenklet visning af greenen og hjælpe dig med at holde styr på din score, så du kan se, om du er under eller over par.

Ro, ro, ro
Hvis du kan lide at paddle board og ro - indendørs eller på åbent vand - kan den indbyggede paddle boarding-app spore og vise alle dine statistikker. Se tempo, samlet tid, distance og rotag på et øjeblik, når du er ude på vandet eller i fitnesscentret.

På pisterne
Til en dag på ski eller snowboard måler vívoactive HR din 3D-hastighed ved at beregne hastighed og distance på en hældning i forhold til bredde- og længdegrad. Det giver dig også dine splittider automatisk og giver dig mulighed for at slå Auto Pause til, som automatisk fryser timeren, når du stopper eller kører i liften.


Tekniske data
Dimensioner 30 x 57 x 12 mm, længde 137-195 mm
Størrelse på display 28,6 x 20,7 mm
Opløsning på skærm 205 x 148 pixel
Vægt 47.6 g
Batteri Lithium-batteri
Vandtæt 5 ATM
Urets funktioner Tid, dato, kalender, alarm
Indhold i leveringen vívoactive HR, opladnings-/dataclip, manual

Hvad andre SVB-kunder siger

100% ægte anmeldelser
Ingen har bedømt dette produkt endnu

Kunderne spørger kunderne

Spørg andre SVB-kunder, der allerede har købt dette produkt hos os, om din erfaring.

Dit spørgsmål vil automatisk blive videresendt til andre SVB-kunder, og dit spørgsmål vil blive offentliggjort på produktsiden. Stil venligst ikke spørgsmål, som kun kan besvares af SVB-teamet - f.eks. om status for en ordre eller produkttilgængelighed. Du er også mere end velkommen til at kontakte vores SVB-team via e-mail på: info@svb24.com eller pr. telefon på: +49 (0)421-57290-0
(på tysk eller engelsk) .

Der er endnu ikke stillet nogen spørgsmål. Vær den første til at stille et spørgsmål!