Gill
Gill Logo

GILL marine har udviklet sig til et kvalitetsmærke for teknisk sejlertøj siden grundlæggelsen i 1975. GILLs sejljakker, sejlbukser og sejlhandsker er populære hos både vandsportsentusiaster og professionelle sejlere. Verdens førende mærke inden for marinebeklædning bringer en balance mellem ydeevne og beskyttelse til sit GILL-sejlertøj. Oplev GILL OS1, OS2 og OS3 tøjserierne samt matchende tilbehør.

OS1 Jacket

Ocean

4-lags stof

Kompromisløs beskyttelse til alle, der udsættes for selv de mest barske havforhold. OS1 giver sejlere slidstærke, vandtætte, åndbare og fuldt tapede sømme til forsvar mod det krævende havmiljø.

Teknologi:
Vandtæt, åndbart, højtydende 4-lags stof med høj slidstyrke og fuldt tapede sømme for komplet vejrbestandighed.

OS2 Jacket

Offshore

2-lags stof

Perfekt til både dagsture og lange regattaer. Det 2-lagslaminerede, åndbare materiale giver fremragende beskyttelse mod vind og vand.

Teknologi:
Lamineret, åndbart stof i to lag. Fuldt limede sømme for vandtæt forsegling. Lamineret stofteknologi med fugtkontrol og holdbar vandafvisende imprægnering.

OS3 Jacket

Kystnære

2-lags materiale

Gills meget åndbare, lette Coastal OS3-serie har to lag stof, der beskytter mod vind og vand.

Teknologi:
To-lags belagt stof med langvarig, vandafvisende effekt. Fuldt tapede sømme for uigennemtrængelighed. Ikke-absorberende, hurtigtørrende for.

GILL – Race Series

Race langærmede skjorter

Race langærmede skjorter

Ultralette, meget åndbare og fugtabsorberende. T-shirts holder dig kølig og tør, selv under ekstreme forhold. Flade syninger og Reglan-ærmer øger bærekomforten. Derudover giver det tekniske stof pålidelig UV-beskyttelse - ikke kun på vandet.

Race langærmet skjorte Race Shorts

Race bukser og shorts

Race-bukserne eller -shortsene i sølv eller grafit giver pålidelig 50+ UV-beskyttelse. Tactelstoffet i nylon er fremstillet med en vandafvisende finish.

GILL - verdens førende inden for sejlerhandsker

Ubetinget pålidelig

GILL er verdens førende mærke inden for sejlerhandsker. Et omdømme, der er opnået gennem konstant forskning, udvikling og lancering af nye sejlerhandsker år efter år, som overbeviser gennem materiale, design og enestående pasform.

Ydermateriale - Membran - Isolering - Indvendig foring

GILL's handsker giver dig et mere sikkert greb og beskytter dine hænder. Uanset om du søger GILL-sejlhandsker til mænd eller kvinder, med det rigtige udvalg af unisex-handsker, GILL giver dig mulighed for at holde styr på alt.

Opdag nu
Sejlerhandske

GILL – Vandsportstilbehør

Vandsportssolbriller fra GILL

Vandsportssolbriller fra GILL

Sprøjt og havvand, ekstreme refleksioner og konstant skiftende lysforhold - Briller til sejlere og sportsbriller til aktiviteter på stranden skal kunne klare mange udfordringer for at garantere vedvarende godt udsyn.

GILLs tekniske solbriller er specielt designet til brug på vandet og har særlige filtre, belægninger og funktioner, der giver dig den bedst mulige beskyttelse og komfort.

Hjælp dine små sømænd med at beskytte deres øjne: Køb GILL solbriller til børn nu!

GILL sejlerkasketter og -hatte

Vind, kulde, regn, stænk, sol, varme - vores hoveder får tæsk af alle elementerne, når vi er på vandet. For at beskytte dit hoved og ansigt og holde varmen er GILL-hatte og -kasketter lige, hvad du har brug for. Med huer, der er vandtætte, reflekterende, flydende og med UV-beskyttelse, har GILL den rigtige hue eller kasket til at sikre, at du kan klare alt.

Opdag nu
GILL sejlerkasketter og -hatte
Oprindelsen til det engelske mærke GILL stammer fra en sejlers passion for vandsport. I midten af halvfjerdserne, da der næsten ikke var noget specialiseret vandsportstøj tilgængeligt, besluttede den studerende Nick Gill sig for at gøre sit indtog på markedet. Han lavede en forretningsplan og begyndte producere og distribuere sejlertøj med høje tekniske standarder. Hver beklædningsgenstand blev designet med det formål at understøtte vandsportsentusiasters præstationer på vandet. GILL etablerede sig hurtigt som et innovativt mærke med fair priser. I dag er deres tøj, udstyr og tilbehør til brug i alle typer vandsport, for begyndere eller professionelle. For at fremme og sikre social ansvarlighed og miljømæssig bæredygtighed arbejder GILL Marine udelukkende med virksomheder der værdsætter sikre og etiske arbejdsforhold, og som samtidig tager skridt til at for at minimere deres miljøpåvirkning. Med GILL sejlertøj er du kommet til det rette sted. Hos SVB kan du købe GILL sejlertøj til en god pris. Uanset hvor du er, kan du købe GILL's produkter i vores SVB-shop, og vi leverer til din hjemhavn! Brug dit GILL-tøj, når du sejler eller til mange andre aktiviteter på vandet. SVB-teamet vil gerne hjælpe dig med at finde det GILL-produkt, der passer til dig. Kontakt os, hvis du har spørgsmål.